Ege Tarzan, beraberlik serisini bitirecek

Tarzan, beraberlik serisini bitirecek

18.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 15 maçta 24 puan toplayıp 2006-07 sezonundaki başarısını tekrarlayan Manisaspor, 22 puanlı Gençlerbirliği’ni konuk edecek. 19

Tarzan, beraberlik serisini bitirecek

Mayıs Stadı’nda saat 13.00’te başlayıp Lig TV 2’nin naklen ekranlara taşıyacağı maçı Mete Kalkavan, Süleyman Özay, Erdem Bayık üçlüsü yönetecek. Bilet fiyatları kale arkası 5, Tarzan tribünü 10, kapalı 15 TL.
Tribünlere davet
Kadın ve çocuklar karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek. Son 11 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, tek yenilgi alarak müthiş bir çıkış yakalayan Manisa’da defansta görev yapan Ömer Aysan, Ferhat ve Akaminko sakat. Hüseyin, Murat Erdoğan ve Dixon kart cezası sınırında bulunuyor.
Orduspor ve Trabzonspor’u üst üste mağlup eden Gençlerlirliği’nde ise cezalı Hurşut, sakat Özgür ve Emre forma giyemeyecek. Bu sezon attığı 6 golle Manisaspor’u sırtlayan Isaac, daha önce 3 yıl formasını giydiği eski takımına rakip olacak. İki ekibin geçen sezon oynadığı maçları 2-0 ve 3-0’lık skorlarla Gençlerbirliği kazandı. Teknik Direktör Kemal Özdeş, çarşamba günü devrenin son maçında lider Galatasaray’a konuk olacak Tarzan’da kart cezası sınırındaki oyuncularını uyardı.