Ege Tatil başlasın!

Tatil başlasın!

19.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Karnelerini alıp yarıyıl tatiline giren çocuklar İzmir’deki belediyeler ile AVM’lerin etkinlikleriyle eğlenceye doyacak.

Tatil başlasın

Karabağlar Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini keyifli geçirmesi amacıyla; atölye çalışmaları, söyleşiler ve tiyatro etkinlikleri düzenledi.

Haberin Devamı

Âşık Veysel, Cennetçeşme, Limontepe, Aydın Mahallesi, Eskiizmir, Kazım Karabekir, Refet Bele semt merkezlerinde, KETA-Poligon Parkı, Reşat Nuri Çocuk Kitaplığı ile Bozyaka Kültür Merkezi’nde belirlenen gün ve saatlerde yapılacak olan etkinliklerde; kaşık kukla yapımı, balon katlama, karagöz kukla yapım, gölge oyunu gösterisi, ebru atölyesi, çocuk tiyatrosu düzenlenecek.

Legodan dev heykel

Gaziemir Optimum AVM ise minik ziyaretçilerini legonun renkli dünyasıyla buluşturacak.

Çocuklar Star Wars’un efsane karakteri Robot R2-D2’yi birlikte yapacak. 2,5 metrelik dev robot yapım etkinliği, tüm çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşatacak. Ayrıca iki dev lego star wars modeli ve konsol oyunuyla da eğlenceli anlar konukları bekliyor.

Haberin Devamı

10 bin çocuk buluşacak

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerini de dopdolu bir yarıyıl tatili bekliyor . 7-14 yaş arasındaki 10 bin çocuk, ilçenin farklı yerlerinde gerçekleşecek etkinliklerde buluşacak.

Minikler semt merkezlerinde Sağlıksız Kral ve Bremen Mızıkacıları isimli oyunlarla tiyatro keyfi yaşayacak. Belkahve’dekiAta Anı Evi’ni de gezecek. Çocuk Kulübü’ne üye olmak isteyenler, 0505 3129461 numaralı whatsapp hattından ya da bornova.bel.tr. adresindeki başvuru formunu doldurabilir.

Tatil başlasın

Evde karne sevinci

İZMİR’in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan ve iki yıldır evde eğitim alan kas hastası Furkan Pişken, karne sevincini evinde yaşadı. Kemalpaşa’daki Sekiz Eylül İlkokulu 4. sınıf öğrencisi, 10 yaşındaki Pişken, takdir ve onur belgesi de aldı. Furkan’ın 1.5 yıldır yürüyemediğini anlatan anne Zehra Pişken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çok teşekkür etti.

Tatil başlasın

İzmir’de 850 bin öğrenci için tatil zili çaldı. Karabağlar Şehit Lütfü Gülşen Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, doğa dostu karnelerini İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’den aldı.