Ege Tatilde denetim arttı

Tatilde denetim arttı

04.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

9 günlük Ramazan Bayramı tatili geçirmek amacıyla Muğla’ya akın eden yerli tursitin neden olduğu yoğun trafiğe karşı İl jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlem aldı.

Tatilde denetim arttı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili geçirmek amacıyla Muğla’ya akın eden yerli tursitin neden olduğu yoğun trafiğe karşı İl jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlem aldı. Turizm güzergahlarında havadan ve karadan trafik denetimleri artırıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, uygulama noktalarını gezip denetimleri yerinde inceledi.
Çocuklara görev verdi
Sohbet ettiği sürücülerden yakın takip, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamalarını isteyen Vali Civeleki, amaçlarının bayramlarda trafik yoğunluğu nedeniyle artan kazaları önleyebilmek, trafik kazalarını en aza indirebilmek olduğunu belirtti. Vali, uygulama noktalarında durdurulan araçlarda bulunan çocuklara da “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi kapsamında kırmızı düdük, tişört, şapka ve broşür dağıttı. Çocuklara ayrıca karne de dağıtıldı. Karneleri dolduran çocuklar yapılan çekilişin ardından bisiklet kazanacak.