Ege Tek gösteriden altıncı yıla

Tek gösteriden altıncı yıla

21.01.2020 - 00:09 | Son Güncellenme:

.

Tek gösteriden altıncı yıla

Tekerlekli Sandalye Dans Projesi’nin gösterisini izleyen İzmir Büyükşehir Başkanı Soyer, “Sadece güzel bir etkinlik değil güzel ruhlar da gördük” dedi.

Haberin Devamı

Tekerlekli Sandalye Dans Projesi (Wheelchair Dance Project) Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde muhteşem bir gösteriye imza attı.

Sanat yönetmenliğini Banu Dağcıoğlu Türkeli’nin üstlendiği etkinlikte, dansçılar; Bora Acar Zöngür, Alperen Çalışkan, Ayla Beytaşı, Burhan Elli, Caner Türkseven, Kardelen Yılmaz, Mehmet Arık, Neşe Aydemir, Nur Özgül, Özlem Babasız, Sinem Öntürk, Sude Yubaş, Yasemin Uğurcan, Zehra Kosava, Ece Nazire Tunca, Ersin Evren ile Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Konservatuvarı öğrencileri Efe Kızık, Melisa Kuyumcu, Deniz Sarıçoban, Nilsu Şaylı ve Ece Tunca ayakta alkışlandı.

Alkışlanan yetenekleri

Gecenin sonunda izleyiciler ve sanatçılar birlikte dans etti. İzleyicilerin arasında yer alan ve dansa eşlik eden Başkan Tunç Soyer, “Güzel bir dans gösterisinde müzisyenlerin, dansçıların ruhlarını görmek lazım ve bugün burada bu güzel insanların ruhlarını da gördük” dedi.

Haberin Devamı

Tek gösteriden altıncı yıla

Projenin Büyükşehir’in desteğiyle, 2013 yılında başladığını anlatan İzmir Devlet Opera ve Bale sanatçısı Türkeli de, “Tek gösteri için yola çıktık, altı yıldır sanatseverlerin karşısındayız” diye konuştu. - İZMİR AA