Ege Teknolojinin fazla kullanımına son

Teknolojinin fazla kullanımına son

20.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile Yeşilay İzmir Şubesi teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve mücadele için işbirliği yaptı.

Teknolojinin fazla kullanımına son

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü ile Yeşilay İzmir Şubesi teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve mücadele için işbirliği yaptı. Dördüncü sınıf öğrencileri, Halkla İlişkiler Kampanyası dersi kapsamında, 0-6 yaş grubundaki çocuklar ve ailelerine yönelik projeler hazırladı. Fikirler arasında; çocuklar için aileleriyle birlikte vakit geçirip teknolojiden uzak olacakları özel parklar ve kamplar, alışveriş merkezlerinde teknoloji bağımlılığının zararlarının anlatıldığı etkinlikler, yerli çizgi filmlerde teknolojinin çocuklara zararlarını anlatan şarkılar yer aldı.
Yeşilay İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, “Teknoloji kullanım süresi arttıkça çocuk ve gençlerde düşünce süreçlerinin bozulduğu, duyarlılıkların azaldığı, depresif, kaygılı, düşmanca düşüncelerin artığı gözlenmekte” dedi.