Ege ‘Teknolojinin yüzde 100 milli olmasını istiyoruz’

‘Teknolojinin yüzde 100 milli olmasını istiyoruz’

10.12.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Vega Yazılım’ın bölge dağıtıcısı olan Armiya Teknoloji, sunduğu farklı çözümlerle dikkat çekiyor. Genel Müdür Ali İhsan Tuğ bilgiyi teknolojiyle yönetme işinin uzmanı olduklarını belirtiyor, “Çalışmalarımızı ‘yüzde 100 milli’ anlayışıyla sürdürüyoruz” diyor

‘Teknolojinin yüzde 100 milli olmasını istiyoruz’

SELEN DENİZ - Yerli ve milli marka iddiasıyla çalışmalarını sürdüren Vega Yazılım; kendini sürekli yeni programlarla değiştiriyor, müşteri portföyünü de geliştiriyor. Bu yazılımın bölge dağıtıcılığını, Konya merkezli Armiya Teknoloji yapıyor. Genel Müdür Ali İhsan Tuğ, “Türkiye’ye yayılmak isteyen bir marka bizimle çalıştığında, onun tüm teknolojik sorunlarını masaya yatırıyoruz. Belki onun düşünmediği sorunları biz önceden bilerek çözüyoruz” vurgusunu yapıyor...

Haberin Devamı

‘Teknolojinin yüzde 100 milli olmasını istiyoruz’

Vega Yazılım gibi büyük bir markanın bir parçasınız aslında... Vega’yla olan iş birliğiniz nasıl?

Vega Yazılım, yüzde yüz bizim ülkemizin markası. Yerli ve milli bir yazılım markası hangisidir diye sorulduğunda, tek Vega Yazılım’dır diye cevap verebilirsiniz. Bu anlamda Vega Yazılım ailesinin içindeyiz biz de. Vega Yazılım’da çok farklı yazılım çözümleri var. Otomotivden, gıdaya, giyim sektöründen daha spesifik sektörlere kadar geniş ölçekte çözüm üreten bir markadır Vega Yazılım. Sürekli kendini yeni programlarla değiştirme özelliğiyle de müşteri portföyünü geliştirerek büyüyor.

‘Diyaloglarımız güçlü’

Hangi sektörlere hizmet sunuyorsunuz?

Vega Yazılım çözümleri yanında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre yazılım çözümlerini de sunabilme gücüne sahibiz. Bilgiyi teknolojiyle birlikte yönetme işinin uzmanıyız. Firmaların işlerini büyütmek için çalışıyoruz. Türkiye’ye yayılmak isteyen bir marka bizimle çalıştığında, onun tüm teknolojik sorunlarını çözüyoruz. Belki onun düşünmediği sorunları biz önceden bilerek çözüyoruz. Çözüm sunan programların uzmanıyız çünkü... Çok farklı sektörlerde müşterilerimize bu çözümlerimizi sunduk, hâlâ da sunmaya devam ediyoruz. Savunma sanayisindeki, otomotiv üreticisi fabrikadaki tüm akışları yönetebilen çözümlerimiz yanında, bir lokantadaki veya kafedeki süreçleri yönetebilen çözümlerimiz de bulunuyor. Bu geniş yelpaze, bize hareket kabiliyeti veriyor ve müşterilerimizle daha güçlü bir diyalog kurabiliyoruz. Yıllar geçtikçe de bu uzmanlığın çok geliştiğini yaşıyoruz aslında.

Haberin Devamı

‘Ülkenin her yerindeyiz’

Vega için olduğu gibi Armiya Teknoloji için de bayilikler veriyorsunuz. Bayilik sisteminizden söz eder misiniz?

Armiya Teknoloji çatısı altında faaliyet gösteren bayilerimiz ve satış noktalarımız var. Türkiye’nin her yerine hizmet verebilme gücüne ve refleksine sahibiz. Vega Yazılım markası özelinde Konya, Burdur ve Isparta illerinde Vega Yazılım bayilerimiz var. Bayi ve satış noktalarımızla çok iyi bir iletişimimiz var. Sürekli bilgi alışverişi içindeyiz. Onların sorunlarına teknik destekleri Armiya Teknoloji olarak veriyoruz.

Haberin Devamı

‘Değerli ürünlerimizi dünyaya tanıtmalıyız’

Peki, franchise’ın teknolojiyle yönetimi nasıl oluyor. Bunu biraz açabilir misiniz?

Bizce Türkiyemizde franchise konusu çok bilinçli bir şekilde yapılmıyor. Yapan, çok özel ve güzel firmalarımız var. Ancak sürdürülebilirlik burada çok önemli. Belirli dönemlerle sınırlı kalmamak lazım. Franchise çözümlerinde, her daim yanında ve çözüm odaklı olmak çok önemli. Çünkü, ülkemizin çok değerli ürünleri var. Bu değerli ürünleri hem ülke geneline hem de dünyaya tanıtmalıyız, açmalıyız. Bunu da franchise teknolojisiyle yapabiliriz diye düşünüyorum. Bu amaçla, yereldeki küçük firmalarımızın büyüyerek marka değerine sahip olmaları için franchise konusuna daha fazla çalışmaları gerektiğine inanıyorum. UFRAD bu konuda her firmaya bu bilgiyi açıyor. Armiya Teknoloji olarak biz de franchise teknolojileriyle firmalarımızı daha farklı pazarlara ve bölgelere ulaştırmak istiyoruz. Onların satışlarını kontrollü olarak büyüten, çok nitelikli çözümler sunuyoruz. Büyüyen her firmamız, ülkemizin de büyümesi demektir.