Ege Ticarette, Türk ve Macar dayanışması

Ticarette, Türk ve Macar dayanışması

01.06.2018 - 02:20 | Son Güncellenme:

Polat Holding’e bağlı ortaklığı olan ALX Hungary’nin aracılığıyla, Türk MC Filtre ve Naturwell ile Macar Rimoczi ve R’Care firmaları işbirliğine gitti, distribütörlük anlaşması imzalandı

Ticarette, Türk ve Macar dayanışması

TÜRK ve Macar firmalarına işbirliği fırsatları yaratmaya devam eden ALX Hungary, Türk MC Filtre firması ile Macar Rimoczi firmasını bir araya getirdi. İki firma arasında yapılan görüşmeler sonucunda distribütörlük anlaşması imzalandı.

Haberin Devamı

Medikal anlaşma

MC Filtre, anlaşma kapsamında bir yıl içerisinde potansiyel müşterilere Macar firmaya ait ürünlerin satışını yapacak. Rimoczi de, Avrupa’da yapacağı araştırma sonucu, potansiyel gördüğü taktirde MC Filtre’nin ürünlerini de Avrupa’da pazarlayacak. Macar Rimoczi endüstriyel filtre, MC Filtre ise ağır araç filtre grubunda üretim yapıyor.

ALX Hungary’nin Avrasya’nın lider fuarı EXPOMED’de temsilciliğini üstlendiği Macar medikal firması R’Care de ilaç ve medikal sektöründe Türkiye ve Azerbaycan’da faaliyet gösteren Naturwell firması ile işbirliğine gitti. Firma yetkililerinin yaptığı ikili görüşmeler sonucunda Naturwell, R’Care’nin tek yetkili distribütörü oldu.

Alx Hungary hakkında

Alx Hungary, Macaristan ile Türkiye arasındaki ticaret hacmini artırmak amacıyla, 2015 yılında ‘ALX Macar Ticareti Geliştirme Merkezi’ olarak kuruldu. 2016 yılında da çok uluslu bir dış ticaret firmasına dönüştü. Firma, ulusal sınırların dışına çıkmaya hazır yeni şirketlerin uluslararası ticari faaliyetlere yöneltiyor.