Ege Titi Göztepe'de

Titi Göztepe'de

04.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hollanda kampını tamamlayan sarı kırmızılılar, Bursaspor’da mutsuz olduğu belirtilen Brezilyalı savunma oyuncusu ile her konuda anlaştı. Göztepe’ye gelmeye sıcak bakan Titi’nin, resmi imza için İzmir’e gelmesi bekleniyor.

Titi Göztepede

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona gelecek hafta evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak Göztepe, uzun süredir peşinde olduğu Bursasporlu stoper Titi transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı yönetim, Brezilyalı futbolcu ve kulübüyle anlaşma sağladı. Titi, Bursaspor’un U21 takımıyla oynadığı hazırlık maçında forma giymezken, eşyalarını toplamaya başladı. Geçen sezon da ısrarla istediği Titi’ye kavuşmaya çok yaklaşan Göz Göz’ün birkaç gün içinde 30 yaşındaki futbolcuyla resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

‘Kampı noktaladı’

Süper Lig’de Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını terleten deneyimli savunmacı 97 karşılaşmaya çıktı. Titi transferiyle savunma sorununu çözen Göztepe, orta saha ve santrfor takviye ederek çalışmalarını bitirecek. Öte yandan Hollanda kampını noktalayıp İzmir’e dönen Göztepe, oynadığı son hazırlık maçında Twente’ye 3-0 yenildi. Göztepe, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde başlayacak.

Yazarlar