Ege Torbalı’da sahalar için ihale zamanı

Torbalı’da sahalar için ihale zamanı

17.09.2017 - 06:00 | Son Güncellenme:

Torbalı Belediyesi, yeni açacakları sahalar için ihaleye çıktı. Başkan Görmez, “Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız” dedi

Torbalı’da sahalar için ihale zamanı

Torbalı Belediyesi, ilçedeki Aslanlar, Çaybaşı, Taşkesik, Subaşı ve Ayrancılar mahallelerini halı sahaya ve basketbol sahalarına kavuşturacak. Yeni yapılacak 3 halı saha ve 3 basketbol sahası için ihaleye çıkıldı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin çok hızlı biçimde geliştiğini ilçe nüfusuna son 3 yılda 45 bin kişinin daha eklendiğini belirtti, “Genç nüfus hareketinin yüksek olduğu dinamik bir ilçeyiz. Sadece ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 45 binin üzerinde öğrencimiz var. Gençlerimizi, çocuklarımızı spor sahalarına ve farklı aktivite alanlarına yönlendiriyoruz. Belediye Kültür Merkezi’nde bu amaçla çok sayıda kurs ve farklı aktiviteler düzenleniyor. Amacımız çocuklarımızın boş zamanlarını doğru yerde, sağlıklı biçimde geçirmelerini sağlamak” dedi.

Tehlikeden uzak

Başkan Görmez, hayata geçirilecek Ayrancılar Gençlik Merkezi’nin de bölgedeki gençler için ayrı bir çekim ve buluşma merkezi olacağını belirtti. Başkan Görmez, “Karanlık ellerin çocuklarımıza ulaşmasını engellemek için spor sahalarını çoğaltmak zorundayız” diye konuştu.