Ege Turgutlu şoka girdi

Turgutlu şoka girdi

06.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İkinci Lig Beyaz Grup’ta Şanlıurfaspor’a sahasında 4-0 yenilen Turgutluspor’da ağızları bıçak açmıyor.

Turgutlu şoka girdi

Oyuncu-Teknik Direktör Yusuf Şimşek karşılaşma sonrası açıklama yapmadan stadı terkederken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yardımcısı Ali Postacı, “Bu kez top bizi sevmedi” dedi. Yusuf Şimşek, Murat Karakoç ve Serhat Akın’ın sakat olduğunu, kaleci Süleyman’ın da sakat sakat oynadığını belirten Postacı, “Oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalıydı. Ancak hiçbir şey bitmedi. Pazar günü Çorum’u yenip, yeni bir sayfa açacağız. Kayıpları telafi edeceğiz” dedi. Kırmızı siyahlı ekip, Türkiye Kupası’nda yarın deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Pınar KSK Minsk’te

FIBA Eurochallenge Cup (G) Grubu’nda Pınar KSK, beşinci maçını Belarus temsilcisi Minsk 2006’yla bugün deplasmanda oynayacak. Rue Dvortes Spor Salonu’ndaki karşılaşma 19.00’da başlayacak. Tüm takımların 2’şer galibiyetinin olduğu grupta geçen hafta Türk Telekom’a yenilerek liderliği kaptıran Kaf-Kaf, İzmir’de 105-103 boyun eğdiği Minsk’ten rövanşı alarak ikinci tur için avantaj sağlamak istiyor.

Bostanlı’da Amerikan fırtınası

Türkiye Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) 2. Ligi’nde ilk maçına çıkan İzmir Üniversitesi Bostanlıspor, Mersin temsilcisi MESKİ’yi bozguna uğrattı: 32-0. Aliağa Belediyesi TOKİ Stadı’nda oynanan ve 4 saat süren karşılaşmada İzmir Üniversitesi Bostanlıspor baştan sona etkili ve baskılı bir oyun ortaya koydu.