Ege TURGUTLU’YA AĞIR DARBE

TURGUTLU’YA AĞIR DARBE

05.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Serhat’ın sakatlık nedeniyle forma giymediği maçta bozguna uğrayan Turgutluspor, bu sürpriz yenilgiyle sarsıldı, taraftarı üzdü

TURGUTLU’YA AĞIR DARBE

İkinci Lig Beyaz Grup’ta geçen hafta deplasmanda Tepecikspor’a mağlup olan Turgutluspor, bu kez kendi sahasında lider Şanlıurfaspor’a 4-0 yenilerek bir yara daha aldı. Urfa’nın gollerini 18. dakikada penaltıdan Ahmet, 55 ve 90. dakikalarda Sami, 75. dakikada Adlan kaydetti. Maçın 17. dakikasında Ömer’in vuruşunu kaleci Ziya ayaklarıyla önledi. Bir dakika sonra Turgutluspor ceza alanındaki karambolde Nuh’un topa elle müdahalesini hakem Sinan Cem İyihuylu penaltı ile ceazalandırdı. Atışı gole çeviren Ahmet konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 25. dakikada Halil Zeybek’in gollük vuruşunu kaleci Ziya parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
İkinci yarıda çöktü
İkinci yarıda da sıkıntılı dakikalar yaşayan Turgutluspor, 55. dakikada ikinci golü yedi. Samet’in pasıyla ceza yayı üzerinde buluşan Sami, kaleci Süleyman’ın hatalı çıkışından yararlanarak skoru 2-0 yaptı. 75. dakikada Ahmet’in sağdan gönderdiği topu önünde bulan Adlan, düzgün bir vuruşla skoru 3-0’a taşıdı. 90. dakikada Koray’ın topu direkten döndü, Sami önüne düşen meşun yuvarlağı bir kez daha Turgutluspor filelerine bıraktı: 4-0.

Haberin Devamı

SERHAT’I ÇOK ARADI

* Turgutluspor, sakatlığı nedeniyle Şanlıurfaspor karşısında forma giyemeyen Serhat Akın’ı mumla aradı. Kırmızı siyahlı ekip, tecrübeli futbolcunun yokluğunda gol sıkıntısı çekti.
* Centilmen Turgutluspor seyircisi, takımının aldığı ağır yenilgiye kahroldu ancak yine de centilmenliğini gösterdi. Turgutlusporlular, konuk takımı alkışlarla soyunma odasına yolladı.
* Turgutluspor’un antrenör oyuncusu Yusuf Şimşek, takımı zor durumda olduğu halde kendini oyuna almadı. Şimşek’in kulübeden çıkmaması, şaşkınlık yarattı.

Bu skor bir ilk

Turgutluspor, seyircisi önünde ağır bir yenilgi alırken, futbol olarak da ortaya bir şey koymadı. Kırmızı siyahlılar, bu sezon ilk kez 4 gollü bir yenilgiye uğradı.