Ege U12 İzmir Cup yine devleri ağırlayacak

U12 İzmir Cup yine devleri ağırlayacak

10.01.2020 - 00:10 | Son Güncellenme:

İzmir’de 7.’si 3-5 Nisan günleri arasında, Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde düzenlenecek olan Uluslararası U12 İzmir Cup için şimdiden dünya genelindeki dev kulüplerin U12 takımları rezervasyon yaptırdı.

U12 İzmir Cup yine devleri ağırlayacak

U12 İzmir Cup’a İngiltere’den Chelsea, Leicester City, İtalya’dan AC Milan, Atalanta, İspanya’dan Athletic Bilbao, Valencia, Fransa’dan Marsilya, Portekiz’den Benfica, Porto, Hollanda’dan AZ Alkmaar, Twente, Rusya’dan ise Zenit ile Krasnodar’ın 12 yaş altı ekiplerinin katılımı kesinleşti. Toplam 48 takımın mücadele edeceği dev turnuvada Süper Lig’den Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray’ın yanı sıra Alanyaspor, Antalyaspor, Başakşehir, Denizlispor, Gaziantep FK, Göztepe, Kasımpaşa, Kayserispor, Konyaspor, Malatyaspor, Rizespor ve Sivasspor da mücadele edecek.

Takım sayısı düştü

İzmir’den Altınordu ile birlikte Altay, Bucaspor, Karşıyaka, İzmirspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor da organizasyonda yer alacak. Geçen sezon 36’sı yabancı 72 takımın katıldığı turnuva bu yıl ekonomik sıkıntılardan dolayı 24’ü yabancı 48 takımla yapılacak. l İZMİR DHA