Ege ‘Üç kulvarda da kupalara adayız’

‘Üç kulvarda da kupalara adayız’

14.12.2020 - 00:01 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta iç sahada İçel İdmanyurdu’nu 3-1, ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko’yu 83-79 ve Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Vakıfbank’ı 3-0 yenen Karşıyaka, haftayı 3’te 3 ile kapattı. Başkan Turgay Büyükkarcı galibiyetleri taraftara armağan etti, “Bu hafta yine çok güzel bir iş çıkardık. Bizim tüm branşlarda tek hedefimiz zirve” dedi

‘Üç kulvarda da kupalara adayız’

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta evinde İçel İdmanyurdu ile oynadığı maçı 3-1 kazanan, ING Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko’yu 19 sayı farktan gelerek 83-79 mağlup eden ve Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Vakıfbank’ı 3-0’lık skorla dize getiren Karşıyaka, kulüp olarak yükselişini sürdürüyor. 3 branşta da aldığı sonuçlarla haftayı 3’te 3’le geçen Kaf Kaf’da Başkan Turgay Büyükkarcı, tüm galibiyetleri pandemi dolayısıyla maçlara gelemeyen taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. “Onları her zaman kalbimizde hissediyoruz” diyen Başkan Büyükkarcı, “Taraftarımızla birlikte galibiyet sevincimizi paylaşmayı çok özledik. Umuyorum en kısa sürede bu beladan kurtulur ve taraftarımıza kavuşuruz” diye konuştu. Futbol, basketbol ve voleyboldaki galibiyetlere de değinen Büyükkarcı, “Bu hafta camia olarak müthiş bir iş çıkardık. Tüm kulvarlarda kupalara en büyük aday takımlardanız. Karşıyaka’yı başarıya taşıyan tüm hocalarımıza, sporularımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi, Karşıyaka bir spor kulübüdür” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Taraftarımızın ruhu salondaydı’

ING Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasındaki Fenerbahçe Beko’yu mağlup etmeyi başaran Pınar Karşıyaka’da Başantrenör Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. “Müthiş bir gece yaşadık” diyen Sarıca, “Çok değerli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Turkish Airlines EuroLeague’de birkaç gün önce kendileri için kötü bir sonuç almış olabilirler ama kadro olarak baktığımız zaman küçümsenmeyecek ve çok ciddi oyunculara sahip bir takım. Savunmada da kötüydük, ribaundlarda da geri kaldık ama ikinci yarı müthiş bir geri dönüş yakaladık. Bundan da daha önemlisi bence fark yeniden açıldı, yeniden öne geçtiler ve 19 sayı farktan gelerek rakibimizi yakaladık. Takımların öz güveni için bir EuroLeague takımını yenmek önemliydi. Taraftarlarımız bu sevincimize belki salonda ortak olamadı ancak onların ruhları bizimleydi. Biz o mücadeleyi verdik, galibiyeti de buradan taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.
Sarıca, geçtiğimiz hafta Bahçeşehir Koleji karşısında başantrenörlük kariyerinin 500. maçına çıkmıştı. Karşıyaka yönetimi bunu unutmadı. Fenerbahçe Beko maçından önce, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Ufuk Sarıca’ ya 500. maç şildini verdi. Öte yandan Teknik Direktör Soner Tolungüç, yollarına emin adımlarla yürüdüklerini belirtirken, Voleybol Başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları, oyuncularını tebrik ederek galibiyeti taraftarlarına armağan etti.