Ege Ümit Milli Takım’da Egeli rüzgarı

Ümit Milli Takım’da Egeli rüzgarı

18.05.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Milli Takım’ın 2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarına hazırlık niteliğindeki Ukrayna ile oynanacak özel mücadelenin aday kadrosunu açıkladı. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, 7 Egeli genç oyuncuyu listeye ekledi, Ege milli sevinç yaşadı

Ümit Milli Takım’da Egeli rüzgarı

Berke Mankır Milliyet - Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçları hazırlıkları nedeniyle 2 Haziran Çarşamba günü Ukrayna ile karşılaşılacak özel maç aday kadrosunu açıkladı. Listede Altınordu’dan 4, Menemenspor, Afjet Afyonspor ve Turgutluspor’dan da 1 oyuncu yer aldı. Altınordu’da bu sezon fark yaratan Rahmi Salih Kaya, Yusuf Can Esendemir, Burak İnce ve Enis Destan’ı takımda görmek isteyen Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, Menemenspor’dan Furkan Bayır, Afjet Afyonspor’dan Seyfettin Anıl Yaşar ve Turgutluspor’dan Erkan Süer’e milli formayı emanet etti.

Haberin Devamı

Gençlere talip çok

Altınordu’dan 4 oyuncu milli davet alırken, İzmir ekibinin parlayan isimleri, yine transferin gözdesi olacak. Burak İnce ve Enis Destan için yurt dışından teklifler gelirken, ülkemizde de Trabzonspor’un yakın temasta olduğu biliniyor. Bu sene şubat ayında A Takım’a çıkan Rahmi Salih Kaya, 17 maçta gösterdiği başarı ile dikkat çekti. Altınordu A Takım formasını 21 kez terleten Yusuf Can Esendemir de 1 gol ve 1 asistle oynadı.
Güçlü fiziği, mücadeleci yapısı ve performansıyla bu sezon Afjet Afyonspor’da yıldızı parlayan 18 yaşındaki Seyfettin Anıl Yaşar’ın ise talipleri her geçen gün artmaya başladı. Genç oyuncuyu 7 kulübün takip ettiği öğrenildi.