Ege Umut’tan hayat öpücüğü

Umut’tan hayat öpücüğü

20.02.2017 - 02:17 | Son Güncellenme:

Şanlıurfaspor deplasmanında normal süreyi 2-0 yenik kapatan Göztepe’yi 90+3 ve 90+5’te attığı gollerle beraberliğe taşıyan Umut Nayir, yine takımını sırtladı

Umut’tan hayat öpücüğü

Ligin ilk yarısında 3-2 kazanılan Altınordu derbisinde 90+4 ve 1-0 galip gelinen Boluspor randevusunda 90+1’de ağları sarsarak kazanılan 3 puanlarda baş rol oynayan genç futbolcu Umut Nayir, Şanlıurfa deplasmanında takımına bir kez daha hayat verdi.

Haberin Devamı

Tek başına 8 puan

Gol sayısını 14’e çıkaran Umut, 13 golü bulunan Jahovic’i de geride bırakıp takımının en skorer ismi oldu. 3-3 sona eren Bandırmaspor karşılaşmasında da ağları 2 kez sarsan genç yıldız, Göztepe’ye Süper Lig yarışında tek başına 8 puan kazandırmayı başardı. Forma şansı bulduğu diğer müsabakalarda da 7 asist yapan Umut, etkileyici performansına rağmen ligin ikinci yarısında yedek kulübesine mahkum oldu.

Galibiyet için geldik

İkinci devrede oynanan 5 maçta sadece 47 dakika şans bulabilen 24 yaşındaki futbolcu, hiçbir zaman forma rekabetini bırakmadığını söyledi. Her an göreve hazır olduğunu dile getiren golcü futbolcu, “Şanlıurfaspor deplasmanına galibiyet için gelmiştik. İlk yarıda istediğimiz oyunu sergiledik ancak ikinci 45 dakikada bir gol daha yiyince motivasyonumuz bozuldu. Son dakikalarda attığım gollerle yenilgiden kurtulmamız, bizi az da olsa mutlu etti” dedi.