Ege Üretim durdu eğlence başladı

Üretim durdu eğlence başladı

13.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Saya Grup bünyesinde yer alan VOLT Motor fabrikasında Cuma günü üretime bir gün ara verildi. Genel Müdür Hamit Sancak, “İş güvenliğine dikkat çekmek istedik” dedi.

Üretim durdu eğlence başladı

Türkiye’nin en büyük elektrik motoru üreticisi olma yolunda ilerleyen Volt Motor, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (KOSBİ) fabrikasında İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Günü etkinlikleri düzenledi. İş güvenliği ve çevrenin önemine dikkat çekmek için fabrikada üretim durduruldu. Fabrikada çalışan işçiler ve ailelerinin katıldığı organizasyon kapsamında tüm gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Babalarının, annelerinin çalıştıkları yerleri gören ve işleyiş hakkında bilgi alan çocuklar, fabrika bahçesinde düzenlenen etkinlerle eğlenceli vakit geçirdi.

Haberin Devamı

Her köşede etkinlik

Volt Motor fabrikasında gün boyu çalışanlar Kızılay’a Kan ve Kök Hücre Bağışı’nda bulundu. Alkollü araç kullanmanın tehlikesinin gösterimi için alkol gözlüğü simülatörü kuruldu. Yine olası bir yangın anında hızlı ve yerinde müdahalelerin nasıl olması gerektiğinin anlatıldığı yangın simülatörü ve itfaiyeci kıyafetlerinin hızlı giyilmesi yarışmaları yapıldı. Çalışanlar ve aileleri tavla, langırt, masa tenisi gibi etkinliklere katılarak hoşça vakit geçirdi. Ayrıca dev jenga ailelerin ve çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar için hazırlanan survivor benzeri engellerin yer aldığı parkur da miniklerin yoğun ilgi gösterdiği alanlardan biri oldu. Etkinliğin sonunda ise O Ses Türkiye’ye katılan Özgür Hasar sahne aldı.

Haberin Devamı

Volt Motor Genel Müdürü Hamit Sancak, “Vizyonumuz; üretimde, ihracatta ve ciroda Türkiye’nin bir numaralı uluslararası motor markası olmaktır. Misyonumuzsa; üretilen teknolojik ve çevre dostu ürünlerle istihdam ve ihracatın gelişimine katkıda bulunmaktır. Bizler çalışanlarımızla birlikte bu hedeflere ulaşabiliriz. Bu bilinçle iş sağlığı ve güvenliğinin sağlandığı bir ortamda, çevre temizliğini, sürdürülebilir çevre anlayışına dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlemek istedik” dedi.