Ege Vazgeçmek yok Karşıyaka!

Vazgeçmek yok Karşıyaka!

25.01.2018 - 00:47 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: ‘Karşıyaka yedi net gol pozisyonunu değerlendiremediği, bir şutunun direkten döndüğü maçtan puansız ayrıldı.

Vazgeçmek yok Karşıyaka

Karşıyaka maçı kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Bugüne kadar görmediğim şekilde tüm takım birlikte hareket etti.’ bu satırlar Fatih Tanfer’in izleyip, yazdığı maçın öyküsünden aşırmadır. Öyle bir yerdeyiz ki, kötümserliği bir kenara koyup, herkesin bu takımın arkasında durma zamanıdır ve bu istek eyleme geçmelidir. Büyük Karşıyaka’nın oynadığı ligde tutunabilmesini dilemek ironik bir durum. Ama gerçek böyle. Yaşanacak ve de umarım ki ders çıkarılacaktır.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Karşıyaka, Sakaryaspor karşısında hakettiği 3 puanı alamadı. Dikkat edin, bir puan bile demiyorum. Ama futbolda böyle şeyler oluyor. Taraftarının maç sonrası sahada varını yoğunu veren, terini son damlasına kadar akıtan futbolculara gösterdiği sevgi ve tevecüh, Karşıyaka camiasının takımına verdiği desteğin sonucudur. Durum gerçekten kritik. Maç sonrası Başkan Turgay Büyükkarcı ve yöneticci Mehmet Yaya ile birlikte oldum. Elbette üzüntü hakimdi. Ancak benim adıma umut veren Karşıyaka’nın sorunların üstesine gidebilecek bir yönetimin oluşmasıydı. Benim söylediklerimi onlar fazlasıyla biliyorlar. Öncelik transfer yasağı kalkmalı. Sportif başarının en önemli nedenlerinden birisi olan ekonomik sıkıntıların çözülmesidir. Şu an kısa, uzun her vadedeki tek sorun, bu takımın ligde kalmasıdır. Onun için cesur ve kararlılıkla sorunların üstüne gidilmelidir. Yıl sonunda bu takımın ligde kalması, unutulmasın şampiyonluk kadar önemlidir. İlk durak tehlike bölgesindeki rakibi Silivri deplasmanı. Karşıyaka’nın gönül birliği ve taraftar desteğiyle hedefine ulaşacağına inanıyorum.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Karşıyaka’da son haftalardaki gelişmeler, geçte olsa umut verici. Takımın durumu ise ortada. Öncelikle, ne olursa olsun Karşıyaka’nın ligde kalması için yoğun çalışmaların, kısa zamanda olumlu şekilde sonuçlandırılması şart. Yeni yönetim ve şirketleşme olayının gerçekleşmesi Karşıyaka’nın önünü mutlaka açacaktır. Fatih Tanfer kardeşim, Sakaryaspor maçını izledi ve son derece olumlu düşüncelerini yansıttı. Ben de inanıyorum. Karşıyaka birlik ve beraberlik olayını gerçekleştirdiği taktirde ligde kalacak ve ileriye çok daha umutlu bakacaktır.

Mehmet Demirtaşr: Evinde Sakaryasporu ağırlayan Karşıyaka heyecanlı ve bol pozisyonlu güzel maçtan bitime dakikalar kala yediği golle boyun eğmek zorunda kaldı. Öncelikle içinde bulundukları maddi ve manevi çöküşe rağmen canla başla verdikleri mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Karşıyaka da kongre yapıldı ve Mutlu Altuğ’un yerine Turgay Büyükkarcı yeni Başkan seçildi. Taraftar bu seçimden memnun. Ancak takım Can Erdem ve Ali Say’ın ayrılması ile önemli güç kaybetti. Yeni yönetim ilk iş olarak Teknik Direktör değişimine gitti. Umut ediyorum ki Karşıyaka camiası kenetlenerek tırmanışa geçecektir. İlk iş bu sene bu ligde kalmak olmalıdır. Bunu başaracak güçleri var bu oyuncuların...