Ege Yatırım ve hizmette engel tanımıyoruz

Yatırım ve hizmette engel tanımıyoruz

22.02.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

Kiraz halkının dört gözle beklediği projelerin tüm engellemelere rağmen 2022 yılında hayata geçeceğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, “İlçenin gelişmesi önlenemez” dedi

Yatırım ve hizmette engel tanımıyoruz

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kiraz ilçesinde, 1 Eylül Belediye Spor Kulübü binasının açılış törenine katıldı. 1 Eylül Belediye Spor Kulübü bütçesinin Kiraz Belediyesi’nde hazır olduğunu söyleyen Nasır, Cumhuriyet Mahallesi’nde gençlik merkezi ve 9 adet halı saha yapılacağı müjdesini verdi. 25 yılda, Ege’nin incisi ‘Mağrur İzmir’i Mağdur İzmir’ yapan zihniyetin, Kiraz Belediyesi’nin çalışmalarını ve Kiraz’a yapılacak yatırımları engellediğini belirten Nasır, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Ödeneği hazır olan 75 Yataklı Kiraz Devlet Hastanesi’nin planları ile dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılacak Toplu Konut Planları iki seferdir İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava neticesinde mahkeme kararı ile iptal edildi. Hastane yapılmasını engelleyen zihniyeti anlayabilmek mümkün değil. Büyükşehir, yıllardır Kiraz’ın 1/5000’lik planlarını da yapmayıp ilçenin gelişimini önlüyor. Tüm engellemelere rağmen 2022 yılında hastanenin ve dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılacak sosyal konutların da yapımına başlanılacak. Bu yıl içinde Küçük Menderes Nehri kenarında Millet Bahçesi yapılacak. Kiraz hayvan barınağının ihalesi yapıldı. 2022 yılı içinde bölgenin ihtiyacını karşılayacak hayvan hastanesi de Dokuz Eylül Üniversitesi, Bakanlık ve Kiraz Belediyesi işbirliği ile yapılacak. İğdeli mahallesi 112 Acil çağrı merkezi, İğdeli ve civar köyleri için Anadolu Lisesi ve İstiklal Mahallesi’nde yeni bir ilköğretim okulu yapılacak.”