Ege Yatırımlara övgü

Yatırımlara övgü

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir’i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Gördüğüm yatırımlar ve birlik-beraberlik duygusu takdire şayan” dedi

Yatırımlara övgü

Denizli’de bir dizi ziyaret ve programa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Oktay’ı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda karşılayan ve Denizli Sancağı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nın yer aldığı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nde ağırlayan Zolan, Denizli’ye özgü tüm değerlerin geleceğe bırakılması için çalıştıklarını belirtti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nın 4’üncüsünü düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, kültür yayınlarının yazarlarıyla fuarda imza günleri düzenleyip isteyen vatandaşlara ücretsiz dağıtım yaptıklarını anlattı. Zolan, yatırımlarla Denizli’de hizmet destanı yazmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘Şehir çok güzel’

Denizli’de gördüğü birlik ve beraberliğin takdire şayan olduğunu belirten Oktay ise, yapılan yatırımlardan övgüyle bahsetti. Denizli’nin çok güzel olduğunu vurgulayan Oktay, Başkan Zolan’ı tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi. Zolan, Oktay’a Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ndan hediye etti.

Şehitler anılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yarın saat 09.30’da da Azerbaycan-Karabağ Parkı’ndaki Hocalı Soykırımı Anıtı önünde anma töreni düzenleyecek. Hocalı şehitleri anısına konulacak çelengin ardından Azerbaycan Milli Marşı ve İstiklal Marşı okunacak. Program Sedat Serdaroğlu’nun İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde vereceği Hocalı Soykırımı Konferansı ile devam edecek.
Azerbaycan ile Türkiye’nin iki devlet tek millet olduğuna dikkat çeken Başkan Zolan,
“28 yıl önce Azerbaycanlı kardeşlerimizin Hocalı’da maruz kaldıkları soykırımın acısını derinden hissediyoruz. Hocalı’da sadece 613 Azerbaycanlı kardeşlerimiz değil, insanlık da canice katledilmiştir. Azerbaycanlı şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz anma programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.