Ege Yayla havası için Denizli’ye gelin

Yayla havası için Denizli’ye gelin

14.07.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin daha modern bir hale getirdiği Kefe Yaylası muhteşem doğasıyla sıcaktan bunalanların vazgeçilmez adreslerinden oldu

Yayla havası için Denizli’ye gelin

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yenileyerek daha modern bir hale getirdiği Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nde bulunan Kefe Yaylası, temiz ve serin havasıyla sıcaktan bunalanların ilk adreslerinden biri oluyor. Denizli merkeze yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylası, 300 çadır kapasiteli kamp alanı ve karavan kamp alanı ile hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Ne ararsan var

Günübirlik tesisleri, çadır ve karavan kamp alanlarıyla 171 bin metrekarelik alan içerisinde hizmet veren Kefe Yaylası kebap ve pide salonu, market, restoran, çay bahçesi, kıraathane, spor alanı, oyun alanları, otopark, 24 saat sıcak su, duş, tuvalet, Yörük çadırı ile yurdun dört bir tarafından gelen misafirlerini ağırlıyor. Denizli’nin yayla turizmi yatırımlarıyla marka bir şehir olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Güzeller güzeli Denizlimizin nadir değerlerinden olan Kefe Yaylamızda vatandaşların rahat, mutlu ve huzurlu zaman geçirmesi için gayret göstermeye devam ediyoruz. Çadır kiralamadan, restorana, marketten kıraathaneye tüm imkanlar mevcut” dedi.

Kadınlara istihdam

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Ofisi işbirliğinde kadınlar için başlatılan aşçı çıraklığı kursunun 2. eğitim dönemi tamamlandı. Yerinde Öğreniyoruz projesi ile 18 kadın daha sertifikalarını aldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Türk kadını beceriklidir” diye konuştu.