Ege Yazlığa gidemeyenler Yüksek Sadakat ile coştu

Yazlığa gidemeyenler Yüksek Sadakat ile coştu

07.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tarihi Havagazı Fabrikası, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana düzenlediği ücretsiz “Çim Konserleri” kapsamında her hafta farklı bir müzik etkinliğine sahne oluyor.

Yazlığa gidemeyenler  Yüksek Sadakat ile coştu

Bu kez rock müziğin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat, İzmirli hayranlarıyla buluştu. Tarihi Havagazı Fabrikası’nın büyülü atmosferinde bir araya gelen binlerce müziksever, grubun şarkılarına eşlik etti.

Haberin Devamı


Demis, sanat hayatını Çeşme’de noktalayacak

Bir döneme imza atan Rain and The Tears, Forever And Ever, Far Away ve daha pek çok romantik ezgi, sahibinin sesiyle Çeşme’de. Romantik ezgilerin yarım asırlık efsanesi Demis Roussos, dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki 62 kişilik dev senfoni orkestrası eşliğinde gerçekleşecek konsere, yoğun ilgi bekliniyor.

14 Temmuz’da Çeşme’de

Demis Roussos, 14 Temmuz Cumartesi akşamı Çeşme Amfi Tiyatro’da sanat hayatının son konserini vermeye hazırlanıyor. Organizasyon Komitesi Başkanı Erol Yaraş, “TÜLOV ve Çeşme Belediyesi projenin hayata geçmesi için büyük destek verdiler.” diye konuştu.

Gümüşlük Festivali başladı

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay’ın solist olarak katıldığı Şef Işın Metin yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın konseriyle başladı.

Haberin Devamı

14. yüzyıl konseri

Bodrum’daManisa’nın Turgutlu İlçesi’nde ilki yapılan “Bin Yılın Mirası” konserinin ikincisi, 13 Temmuz’da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenecek. Bodrum Bld. ile Turgutlu Bld., 14. yüzyıldan Cumhuriyet Dönemi eserlerini seslendirecek.

Duman Çeşme’ye geliyor

Rock müziğin başarılı gruplarından Duman, Çeşme’deki yaz konserlerinin ilkini Dilaila Beach Club’da verecek. Zeus Bar ve Dilaila Beach ortaklığında 7 Temmuz Cumartesi gecesi sahne alacak olan Duman, hayranları ile hasret giderecek.