Ege Yeni bina, ilçeye çok yakışacak

Yeni bina, ilçeye çok yakışacak

24.09.2017 - 05:07 | Son Güncellenme:

Torbalı Belediyesi, eski belediye binasının yerine yaptıracağı modern binanın ihalesini tamamladı

Yeni bina, ilçeye çok yakışacak

Torbalı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni hizmet binası için ihale süreci tamamlandı. İhaleyi 14 milyon 860 bin lira teklif vererek kazanan Son Yapı ile Açı Yapı ortaklığı ile sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Yeni bina, ilçeye çok yakışacak

Son Yapı İnşaat yetkilisi Yiğithan Ceylan ile Açı Yapı İnşaat yetkilisi Ayhan Yıldız’ı makamında kabul eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, projenin ihalede belirtilen süreden iki ay daha önce çekilmesini ve 10 ayda tamamlanmasını istedi. İmza törenine AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık ve projenin hazırlanmasında görev alan belediye bürokratları da katıldı. Torbalı’nın tarihi öneme sahip önemli bir projeye daha kavuştuğunu belirten Başkan Görmez şunları vurguladı:

‘Modern mimari’

“Yaklaşık 50 yıldır kullandığımız mevcut binanın ihtiyaçları karşılaması üzere, modern yeni bir bina kazandırmak için harekete geçtik. Selçuklu mimarisini modern mimari ile buluşturacak. Torbalı’nın uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceği, bütün belediye işlerini aynı merkezde halledebileceği, ilçemizin marka değerini de yansıtacak bir bina inşa edeceğiz. Gelişen ilçemize yakışacak bir proje.”