Ege Yeni üyelerle güçlenecek

Yeni üyelerle güçlenecek

28.02.2021 - 00:04 | Son Güncellenme:

Ege ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret ederek birliğe davet etti.

Yeni üyelerle güçlenecek

Birliğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Arslan, 42 üye belediyesi ile başta çevre sorunları olmak üzere birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. Birliğin içerisinde Germencik’in bulunmasından büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Fuat Öndeş, katılım konusunun mart ayında gerçekleşecek olan meclis toplantısında gündeme alınacağını söyledi.

Haberin Devamı

‘Dayanışma önemli’

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de, “Edremit Belediye Başkanımız aynı zamanda Ege ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığını yürüten Sayın Selman Hasan Arslan ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler birliği aracılığı ile belediyeler arası işbirliği ve dayanışmanın sağlanmasını önemli buluyoruz. Birlik üyeliği için konuyu meclis gündemimize alacağız” dedi.