Ege ‘Yeniden adayım’

‘Yeniden adayım’

18.07.2018 - 01:20 | Son Güncellenme:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun ardından, adaylığını açıklayan ikinci isim Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, önümüzdeki yerel seçimler için aday adayı olduğunu açıkladı, “Çalışma arkadaşlarımızla büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Dikili’mizin aydınlık yarınları için daha çok projemiz var” dedi.

‘Yeniden adayım’

İlk kez yapılan hizmet ve yatırımların yanı sıra üretici bir belediye misyonu üstlendiklerini de belirten Başkan Tosun, “Temizlik işlerinde konteynerimizi kendimiz üretiyoruz. Park-Bahçeler ünitesini de ilk defa biz kurduk, çiçeklerimizi ve fidanlarımızı ürettik. Bunların dışında WhatSapp hattı kurduk. Vatandaşımızın sorusu varsa belediye binasına gelmeden bize ulaşıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uluslararası yaşlı evi

Dikili’yi geliştirmek için yeni projelerini de anlatan Başkan Tosun özellikle jeotermal turizme çok önem verdiklerini söyledi, “İlçenin en üst kısmı olan mera alanına bir proje oluşturuyoruz. Bakanlığa sunacağız, eğer kabul görürse ulusal ve uluslararası yaşlı evi olacak. Aynı zamanda istihdam sorununu da ciddi oranda çözecek ve ekonomik anlamda belediyemize önemli bir güç sağlayacak” ifadelerini kullandı.

24 Haziran seçimlerinden sonra CHP’de başlayan genel başkanlık tartışması hakkında da değerlendirme yapan Başkan Tosun, “Bugün, mecliste partilerin hepsi varsa bu Kemal Kılıçdaroğlu sayesindedir. Bu noktada genel başkanımızın ne kadar doğru şeyler yaptığına inandığımdan dolayı kendisinin yanındaydım ve yanında olmaya devam edeceğim” dedi.