Ege Yılın bakanı İzmir’den çıktı

Yılın bakanı İzmir’den çıktı

13.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ekovitrin Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Starları” anketinde üç bakanla birlikte aday gösterildiği “Yılın Bakanı” kategorisinde birinci oldu.

Yılın bakanı İzmir’den çıktı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ekovitrin Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Starları” anketinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile birlikte aday gösterildiği “Yılın Bakanı” kategorisinde oyların ortalama yüzde 44.2’sini alarak “Yılın Bakanı” seçildi.

Haberin Devamı


Kültür ve Turizm konularında yürüttüğü çalışmalarla ulusal ve uluslararası değerlendirmelerde daha önce de ödüllere layık görülen Günay söz konusu anketteki “Yılın Bakanı” kategorisinde kullanılan 6 bin 681 oyun yarıya yakınını aldı. Uluslararası düzeyde yayın yapan aylık ekonomi ve iş dergisi Ekovitrin oylamada ödül alanlara ödüllerini The Green Park Otel Pendik’te düzenlenecek gecede verecek.


Avrupa’dan konuklar var
Kanada ve Almanya’dan çok sayıda iş adamının katılacağı gecede Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Azerbaycan’ın First Lady’si Mihriban Aliyeva, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Prof. Ahmet Mete Işıkara, iş adamı Ali Ağaoğlu ve ülkemizden de çok sayıda firma ile işadamı yer alacak.

Haberin Devamı


Türkiye’nin en geniş katılımlı anketi olma özelliğini taşıyan ve 251 bin 562 oyun kullanıldığı anket siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden yerel yönetime, kamu kurum ve kuruluşlarından özel sektöre kadar 34 ayrı kategoride 102 aday arasında düzenlendi.