EgeYogadan platese aerobikten oryantale

Yogadan platese aerobikten oryantale

16.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dekoru ve donanımıyla bir güzellik tesisini çağrıştıran BRC Beauty&Fitness’da, cilt bakımından kalıcı makyaja, halk oyunlarına kadar her türlü hizmet sunuluyor

Yogadan platese aerobikten oryantale

İzmir Gü­zel­bah­çe’de 500 met­re­ka­re­lik bir me­kan­da hiz­met ve­ren BRC Bea­uty&Fit­ness’ın yö­ne­ti­ci­si İl­kiz Gö­pür, 2007’den bu ya­na ko­nu­sun­da uz­man, de­ne­yim­li bir ekip­le ça­lış­tık­la­rı­nı söy­le­ye­rek, “Çok ye­ni ol­ma­mı­za rağ­men şim­di­den ka­dın­la­rın vaz­ge­çil­mez ad­re­si ol­duk” de­di. BRC Club Bea­uty&Fit­ness’ta amaç­la­rı­nın, müş­te­ri­le­ri­nin sa­de­ce dış gö­rü­nüş­le­riyle sı­nır­lı kal­ma­yıp bü­tü­nüy­le ken­di­le­ri­ne de­ğer ver­me­le­ri­ni sağ­la­mak ol­du­ğu­nu da belirten Gö­pür, de­ko­ru, ekip­man ve do­na­nı­mıyla bir gü­zel­lik te­si­si­ni çağ­rış­tı­ran sa­lon­da, yo­ga­dan pla­te­se, ae­ro­bik­ten or­yan­ta­le, cilt ba­kı­mın­dan ka­lı­cı mak­ya­ja ka­dar ak­la ge­le­bi­le­cek her tür­lü im­ka­nı sun­duk­la­rı­nı kaydetti.

15 seansta selülite son
İlkiz Gö­pür, “Halk oyun­la­rı ve dün­ya dans­la­rı da öğ­re­ti­len sa­lon­da, ka­dın­lar hem ken­di kül­tür­le­ri­ni hem de dün­ya kül­tür­le­ri­ni eğ­le­ne­rek ta­nı­ya­bi­le­cek ev­ren­sel bir ya­şam ala­nı­na gi­ri­yor­lar. Faz­la ki­lo­la­rın­dan ra­hat­sız olan, da­ha sağ­lık­lı ve da­ha form­da bir vü­cu­da sa­hip ol­mak is­te­yen müş­te­ri­le­ri­mi­ze de vü­cut in­celt­me prog­ram­la­rı uy­gu­la­nı­yor. Ba­yan­la­rın kor­ku­lu rü­ya­sı se­lü­lit­ler 15 se­ans­ta ta­ma­men yok edi­li­yor. Cilt ba­kı­mı ve vü­cut ba­kı­mı uy­gu­la­ma­la­rın­da ala­nın­da mar­ka­laş­mış ve tes­cil­len­miş ürün­ler ve ci­haz­lar kul­la­na­rak en özel hiz­me­ti müş­te­ri­le­ri­mi­ze haf­ta­nın 6 gü­nü 08.00 20.00 sa­at­le­ri ara­sın­da su­nu­yo­ruz” di­ye ko­nuş­tu.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler