Ege Yüksel’e çıkış yok

Yüksel’e çıkış yok

05.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bank Asya 1. Lig’den sürpriz bir şekilde düşen Altay, İkinci Lig’de geçireceği ilk sezon öncesi sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Yüksel’e çıkış yok

Siyah beyazlı yönetim, takımdan ayrılmak isteyen sağbek Yüksel’e vize vermedi. Bir yıl daha mukavelesi bulunan genç futbolcunun, alacaklarına karşılık bonservisi talep ettiği ancak Başkan Ahmet Taşpınar’ın bu isteğe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Başkan Taşpınar’ın sağbek Yüksel’den çok şey beklediği, gelecek sezon takımda çok önemli görevler vereceği konuşuluyor.

Kartal’dan gelmişti
Altay’da sözleşmesi biten futbolculardan Ufukhan’ın yanı sıra, Mehmet Şen ve Hasan Engin Ekler’le yolları ayıran yönetim, Yiğitcan, Cenk Ahmet, Burak Çalık’ı satma planları da yapıyor. Kalan diğer futbolcuları bırakmak niyetinde olmayan yönetimin, bu kararında geri adım atmayacağı öne sürüldü. Altay’ın, 2009-10 sezonunun başında Kartalspor’dan transfer ettiği Yüksel, geçen sezon hazırlık kampında kaval kemiği kırıldığı için uzun süre forma giyememişti. Yüksel, iyileştikten sonra takımdaki yerini almıştı..

Yazarlar