Ege ‘Yüz yüze’ MODEKO

‘Yüz yüze’ MODEKO

06.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, Gaziemir Fuar İzmir’de sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES uygulaması, maske, giriş güvenliği gibi önlemlerle bugün başladı.

‘Yüz yüze’ MODEKO

EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, “Türkiye mobilya endüstrisinin motivasyon kaynağı, MODEKO 2021 olacak” dedi. Fuara yaklaşık 300 firmanın katılacağını kaydeden İşleyen, “MODEKO’yu 32. kez düzenliyoruz. Biz bu organizasyonu, dünyayı kasıp kavuran, büyük ekonomik krizlerde dahi düzenledik. Titizliğimizi ve azmimizi bilen sektör paydaşlarımız, bu güvenle organizasyonda yer almak için tüm şartlarını zorladı” diye konuştu.
Ortadoğu ve Balkanlar’dan alım heyetleri yer alacağı fuar, 9 Nisan Cuma akşamına kadar, A ve B hollerinde, 10.00-19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

Haberin Devamı

Karabağlar fuarda

Karabağlar Belediyesi, kapılarını yarın 32. kez ziyaretçilerine açacak Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda (MODEKO), ‘Mobilyanın kalbi Karabağlar’ sloganıyla yer alacak. Belediye, mobilya sektörünün gelişmesi için bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve sektöre verdiği desteği duyurma olanağı bulacak. Özellikle İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası işbirliğiyle yaşama geçirilen ve yapımı hızla sürdürülen Marangozluk ve Çıraklık Eğitim Merkezi’nin önemi anlatılacak.

EİB’den ‘Tasarım Buluşma Noktası’

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), Ticaret Bakanlığı’nın destek kapsamına aldığı MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na alım heyetleri, hibrit söyleşiler ve tasarım yarışmalarıyla katılım sağlayarak desteğini sürdürüyor. Ege Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cahit Doğan Yağcı, “Mobilya üreticisi, ihracatçısı firmalarımız, ikili iş görüşmeleri yapacak. Tasarım Buluşma Noktası adında bir stant açacağız” dedi.