Ege Zeytinpark’a bekliyoruz

Zeytinpark’a bekliyoruz

06.08.2020 - 00:05 | Son Güncellenme:

.

Zeytinpark’a bekliyoruz

Muğla’nın başta coğrafi işaretli ürünleri olmak üzere geleneksel ve yöresel ürünlerinin satışa sunulacağı Zeytinpark açıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) bir kuruluşu olan MUTSO Akademia Ltd. Şirketi tarafından Muğla- Aydın- Yatağan kavşağında yaptırılan ve bahçesini yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının süslediği, Muğla evi görünümündeki satış yerinde, coğrafi işareti Milas Sanayi ve Ticaret Orası (MİTSO) tarafından alınan Milas zeytinyağı ve yağlı zeytini ile Milas’ın yöresel ürünü Sakarkaya kırmızı balı da bulunuyor.

Haberin Devamı

Zeytinpark’ın Kurban Bayramı’nın ilk günü satışlara başladığını belirten MİTSO Başkanı Reşit Özer, “Zamanla Milas’ın diğer coğrafi işaretli ürünleri olan Milas tepsi böreği ve Milas el halısı da satışa sunulacak” dedi.

MİTSO üyelerine e-belge duyurusu

Mİlas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Sanayi Sicil Belge sistemindeki güncellenmeyle elektronik Sanayi Sicil Belgesi (e-belge) uygulamasına geçildiğini duyurdu. İl müdürlüklerine elden müracaata gerek kalmaksızın sanayi siciline ilişkin ilk kayıt, belgelendirme, vize, değişiklik, gibi tüm işlemlerini e-devlet üzerinden yapılabilecek. Sistemden Sanayi Sicil Belgelerini pdf formatında çıktı alınabilecek.