Ege Ziyaretçiler en iyisini seçti

Ziyaretçiler en iyisini seçti

20.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Ziyaretçiler en iyisini seçti

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 10. Ekoloji İzmir Fuarı, önceki gün sona erdi. Türkiye’de tamamı organik sertifikalı olan ürünlerin sergilendiği fuarda; yerli ve yabancı alıcılar, sektör profesyonelleri ve tüketiciler aynı çatı altında buluştu. Fuar kapsamında 2019 yılının en iyi organik ürünleri de seçildi. En İyi Organik Ürün Yarışması için dört gün boyunca içerik ve fiyat bilgileriyle sergilenen ürünlerin jüri üyeleri ise fuar ziyaretçileri oldu.

Haberin Devamı

353 kişi oy kullandı

Toplam 353 kişinin oy kullandığı yarışmada ilk iki sırayı yurt dışına en çok ihraç edilen incir, zeytin ve zeytinyağı aldı. Yarışmanın birincisi, Şentaş İncir Evi firması oldu. İkinciliği ise, Kroisos Zeytin ve Zeytinyağları aldı. Gıdadan sonra tüketicilerin en çok oyladığı ürünler ise Iva Natura’nın kozmetik krem ve bakım ürünleri oldu. Diyet listelerinin vazgeçilmezi olan, sağlıklı atıştırmalıklarıyla öne çıkan OTS Organik’in ürünleri ise yarışmadan dördüncülükle ayrıldı.

En iyi organik ürün için oy kullananlar arasında da fuar sonrasında bir çekiliş yapılarak kazanan şanslı isimlere organik ürünleri kargo ile ulaştırılacak.