Eğitim Details Ne Demek? İngilizce Show Details Ve File Details Kelimelerinin Türkçesi Nedir?

Details Ne Demek? İngilizce Show Details Ve File Details Kelimelerinin Türkçesi Nedir?

03.03.2021 - 14:35 | Son Güncellenme:

İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin öğrenmesi gereken bazı önemli kelimeler bulunuyor. Bu kelimelerden birisi de details kelimesidir. Details kelimesinin ne anlama geldiği ve nasıl kullanıldığı merak edilen konulardan biridir. Details ne demek? İngilizce show details ve file details kelimelerinin Türkçesi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Details Ne Demek İngilizce Show Details Ve File Details Kelimelerinin Türkçesi Nedir

İngilizce olarak bilinen details kelimesi Türkçe dilinde ayrıntılar anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Details Ne Demek?

İngilizce dili herkes tarafından öğrenilmek istenen bir dildir. Özellikle bu dili öğrenmek isteyen kişiler bazı önemli kelimeleri öğrenmek için araştırma yapıyor. Bu kelimelerden biri olan details kelimesi, İngilizce dilinde çok kullanılan bir kelimedir. Details kelimesi Türkçede ayrıntılar anlamındadır. Birçok kişi bu kelimenin karşılığını öğrenerek, İngilizce dilini geliştirebiliyor.

İngilizce Show Details ve File Details Kelimelerinin Türkçesi Nedir?

İngilizce kelimelerden birisi olan show details ve file details kelimelerinin Türkçe karşılığı birçok kişi tarafından öğrenilmek isteniyor. Show details kelimesi Türkçe dilinde ayrıntıları göster anlamına geliyor. File details kelimesi de Türkçe dilinde dosya ayrıntıları anlamına gelen kelimedir. Çok yaygın olarak kullanılan kelimeler arasındadır.