Eğitim Dijital eğitim için dev iş birliği

Dijital eğitim için dev iş birliği

16.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids, eğitimde güçlerini birleştirdi. Her yaşa uygun tamamlayıcı eğitimleri tek bir platformdan sunan yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs, çocuklukta başlayan eğitimin öneminin farkındalığıyla alanında öne çıkan Da Vinci Kids ile anlaştı.

Dijital eğitim için dev iş birliği

Da Vinci Kids, dijital teknolojilerin sunduğu tüm avantajlarla, Kolay Kampüs’e içerik ve programlar sağlayacak. Yeni dünyaya uygun olarak gelişen eğitim anlayışıyla geniş bir kitleye reklamsız ulaştırılacak kaliteli ve güvenilir içeriklerle 5-12 yaş grubundaki çocuklar sıkılmadan, kolayca eğlenerek öğrenme şansını yakalayacaklar.

Haberin Devamı

Fırsat eşitliği sunulacak

Kolay Kampüs ile yapılan iş birliğinin önemine dikkat çeken Da Vinci Media CEO’su Douglas Lloyd, “Bu birliktelik çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sağlamasını amaçladığımız bir ortaklık. İçeriklerimizin dijital ortamlarda da erişilebilir olması sadece İstanbul’da değil Anadolu’daki bir çocuğun da Da Vinci Kids ve Kolay Kampüs’ten faydalanmasını sağlayacaktır” dedi. Çocukların, fark etmeden, sürekli, kolay ve eğlenerek öğrenmelerini sağlayan içerikler ürettiklerine dikkat çeken Lloyd şunları söyledi: “Matematik, fizik, kimya, biyoloji, hayat bilgisi, bilim ve teknoloji gibi konuların dijital ortamda nasıl öğrenebileceği odağında içerikler hazırlandı. Verimli öğrenme, deney, eğlence, araştırma, düşünce ve merak Da Vinci Kids olarak temel felsefemiz.”

Haberin Devamı

Kolay Kampüs ile çok daha geniş bir kitleye ulaşacaklarının altını çizen Lloyd, “Yeni yüzyılda çocuklarımızın ihtiyaç duyacakları; eleştirel, yaratıcı düşünme, iletişim, araştırma, problem çözme, karar verme, bilgi teknolojilerini kullanma ve girişimcilik konularında hayat boyu kullanabilecekleri kazanımlarla donatacağız” diye konuştu.

Eğitimle ilgilenen herkese güvenilir, referans bir kaynak olacak hizmet sunduklarını belirten Kolay Kampüs Genel Müdürü Nilay Özmen Hevadpal ise “Okul öncesi eğlenceli eğitim, 1-12. sınıflar için yardımcı kaynaklar, sınavlara hazırlık, yetişkin ve kişisel gelişim eğitimleri kategorilerinde aranan her tür içeriği, reklamsız ve en uygun fiyata eğitimin pazaryeri Kolay Kampüs’te buluşturuyoruz” dedi.

Pandemiyle birlikte dijital eğitim platformlarına büyük sorumluluklar düştüğünü kaydeden Hevadpal şu bilgileri verdi: “Eğitim sadece okulda ders kitabı ve öğretmenle verilirken, artık Z kuşağının beklentisi daha çok dijital ortamda ve kendi öğrenme hızında, kişiselleştirilmiş öğrenmeyi destekleyen eğlenceli içeriklere erişmek. Bu bağlamda Da Vinci Kids, sıkıcı eğitim dünyasından çocukları kurtararak eğlence ile eğitimin ne denli güzel buluşabileceğini gösteriyor. Özellikle yaz döneminde çocuklarımızın keyif alarak izleyecekleri, ekrana değil öğrenmeye bağlayan videolar, zaman kaybı değil geleceğin zamanını kazanan eğitici oyunlarla yeni bir eğitim dünyasını Da Vinci Kids ile kuruyoruz.”