Eğitim Endopeel Nedir, Nasıl Yapılır? Endopeel İçeriği Nedir?

Endopeel Nedir, Nasıl Yapılır? Endopeel İçeriği Nedir?

08.11.2021 - 17:10 | Son Güncellenme:

Endopeel sarkmayı azaltmak için yapılan bir kaldırma tekniğidir. Yüzünüze, boynunuza ve ayrıca ihtiyacınızın olduğu diğer bölgelere de enjekte edilir. Avrupa ve Amerika’da ise, kullanımı son yıllarda büyük oranda artmıştır. İşlem yapılmadan önce bölgeye topikal anestezik kremler uygulanır. Alanın büyüklüğüne göre, uygulanan prosedürün süresi ise, 15 ila 30 dakika arasındadır. Endopeel nedir, nasıl yapılır sizler için derledik.

Endopeel Nedir, Nasıl Yapılır Endopeel İçeriği Nedir

Yer fıstığından elde edilen yağ asitlerinden meydana gelen hammadde olarak da bilinen Endopeel, enjekte edildiği kasın gerginliğini arttırır. Aynı zamanda da kas kasılması aktivitesi azalmaz.

Endopeel Nedir?

Endopeel sarkmayı önemli ölçüde azaltan bir kaldırma tekniğidir. Bu teknik ile boynunuza, yüzünüze ve aynı zamanda da ihtiyacınızın olan diğer bölgelere ilaç enjekte edilir. Özellikle de Avrupa ve Amerika'da bu uygulama günümüzde çok yaygınlaşmıştır.

Endopeel Nasıl Yapılır?

İşlem yapılmadan önce topikal anestezik kremler uygulanır. Alanın büyüklüğüne göre, uygulanacak olan prosedürün süresi 15 ila 30 dakika arasındadır. Yer fıstığından elde edilen yağ asitlerinden meydana gelen hammadde Endopeel, enjekte edildiği kasın gerginliğini daha da arttırırken kas kasılması aktivitesi azalmaz. Kas gerginliğinde hissedilen artışın bir sonucu olarak, sarkma zamanla iyileşir ve hemen üstünde bulunan cilt gerilir. Bu sayede de kırışıklıkların giderilmesi sağlanır.

Endopeel İçeriği Nedir?

Endopeel, yarı kimyasal ve yarı doğal maddeler içerir. İçerdiği maddeler ise, karbolik asit ve yer fıstığıdır. Endopeel, günümüzde güzellik ve estetik merkezlerinde uygulanan en son teknolojik uygulamalar arasında yer alır.