Eğitim Eshot Ne Demek? Eshot Açılımı Nedir?

Eshot Ne Demek? Eshot Açılımı Nedir?

25.03.2022 - 11:33 | Son Güncellenme:

ESHOT, sıklıkla araştırılan kısaltmalardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da yüksek önem taşıyan konular arasındadır. Bu bakımdan ESHOT ne demek öğrenebilir ve açılımı hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. ESHOT ne demek? ESHOT açılımı nedir detaylarıyla derledik.

Eshot Ne Demek Eshot Açılımı Nedir

ESHOT, İzmir Belediyesine bağlı olarak 1943 yılında kurulmuştur. ESHOT açılımı Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs olarak bilinmektedir.

Haberin Devamı

 ESHOT Ne Demek?

 ESHOT, sıkça kullanılan ve karşılaşılan bir kısaltma olmasından dolayı açılımı merak edilerek internet üzerinden araştırılmaktadır. ESHOT, açılım olarak Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs olarak bilinir ve bu anlamda kullanılır. 1943 yılında İzmir Belediyesine bağlı olarak kurulmuş bir işletmedir. ESHOT işletme olarak İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlıdır ve köklü bir kuruluştur.

 ESHOT Açılımı Nedir?

 ESHOT, açılımı sıkça merak edilen ve ne olduğu araştırılan kısaltmalardan biridir. ESHOT Elektrik, Su, Havagazı ve Toplu Ulaşım gibi bir yelpazededir. Aynı zamanda İzmir kentine hizmet vermektedir. ESHOT'un açılımı Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs olarak bilinir. İzmir ilinde 1943 senesinde kurulmuş bir işletmedir.