Eğitim Fransızca’yı mükemmel derecede öğretiyor

Fransızca’yı mükemmel derecede öğretiyor

21.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Özel Küçük Prens Okulları, öğrencilerini Saint-Joseph Lisesi Eğitim Vakfı (SAJEV) Eğitim Kurumları vizyon ve misyonuyla yetişmiş Atatürkçü gençler olarak topluma kazandırmayı ve onların yurt içinde ya da yurt dışında bir yüksek öğretim kurumuna girmelerini amaçlıyor. Kurum, kendisini bilimin ve aklın ön plana çıkartıldığı, özgür düşüncenin yaratıcı düşünceye dönüştürüldüğü, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerle bireylerin bütünlendiği bir eğitim kurumu olarak tanımlıyor.

Fransızca’yı mükemmel derecede öğretiyor

 

Özel Küçük Prens Okulları, ayrıca 1 Eylül 2018 tarihi itibariyle, Fransa Dışişleri ve Avrupa İlişkileri Bakanlığı müşterek onayıyla verilen LABEL üstün başarı belgesine layık görüldü. Bu belge, 1. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilerin ve eğitimcilerin başarılarını yansıtan, Fransa dışında Fransızca eğitim veren okullar arasında, Fransız dili ve kültürünü mükemmel seviyede öğreten okullara verilmesi açısından önemli.

Haberin Devamı

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı itibariyle  kurumun anaokulu, Fransız Kültür Merkezi tarafından günlük etkinliklerini Fransızca gerçekleştiren ve frankofon eğitim veren anaokullarına verilen L’accreditation Maternelle Francophone (AMF) kalite belgesini aldı.

İlk mezunlarını 2001-2002 eğitim ve öğretim yılında vermeye başlayan Özel Küçük Prens Okulları, bugüne kadar 1200’ü aşkın öğrenciyi mezun etti.