Eğitim Fyi Ne Demek? Maillerde Kullanılan İngilizce Fyi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Fyi Ne Demek? Maillerde Kullanılan İngilizce Fyi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

24.02.2021 - 15:47 | Son Güncellenme:

Fyi, maillerde kullanılan bir terimdir. Fakat herkes tarafından neden kullanıldığı merak edilen konular arasındadır. Fyi kelimesinin ne anlama geldiği bazı insanların ilgisini çekebiliyor. Fyi ne demek? Maillerde kullanılan İngilizce fyi kelimesinin Türkçe anlamı nedir? Soruları hakkında sizlere bilgiler derledik.

Fyi Ne Demek Maillerde Kullanılan İngilizce Fyi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir

 Fyi, mail atarken kullanılan ve Türkçe karşılığı "bilginize" anlamına gelen bir kelimedir.

Haberin Devamı

 Fyi Ne Demek?

 Fyi kelimesini birçok insan maillerde görebiliyor. İş hayatında olan kişiler mail geldiğinde Fyi kelimesiyle karşılaşabiliyor. Ne anlama geldiği ve neyi ifade ettiği çalışanlar tarafından merak ediliyor. Fyi, genellikle bilginize anlamında kullanılır. Herhangi bir maili kişiye veya kişilere gönderirken eklenen bir kelime türüdür. 

 Maillerde Kullanılan İngilizce Fyi Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

 Bir maili başkalarına gönderirken Fyi kelimesini ekleyen kişiler herkes tarafından görülmüştür. Neden Fyi kelimesinin eklendiği bazı insanların ilgisini çekmiştir. Genellikle mail gönderimlerinde "bilginize" ibaresi bulunur. Fakat bazı insanlar mail gönderirken veya yönlendirirken Fyi kelimesini ekliyor. Bilginize anlamı taşıyan bu kelime, maillerde kullanılan bir kelime oluyor. Maillere Fyi veya bilginize yazmak aynı anlama gelir.