Eğitim History Ne Demek? İngilizce Olan History Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

History Ne Demek? İngilizce Olan History Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

24.02.2021 - 15:48 | Son Güncellenme:

İngilizce, artık uluslararası bir dil haline gelmiştir. Hem resmi yabancı ilişkilerinde bu dil kullanılırken hem de dünyada ortak dil olarak kabul görmektedir. Bu yüzden İngilizce kelime ve anlamlarını öğrenmek günümüzde kaçınılmaz hale gelmiştir. İngilizce bir kelime olan history sözcüğü ne demektir ve dilimizde ki karşılığı nedir öğrenmek için tüm detayları derledik.

History Ne Demek İngilizce Olan History Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir

History, İngilizce kökenli bir kelimedir. Yabancı dilde konuşmak isteyen kişilerin ise öğrenmesi gereken bir sözcüktür. Çünkü kelime dağarcığı dar olan kişiler yeteri şekilde yabancı dil konuşamaz.

Haberin Devamı

 History Ne Demek?

 History, İngilizce bir kelimedir. Genellikle bir tarihi belirtmek için kullanılır. Ayrıca geçmiş zamanda yaşanan olayları, terimleri anlatmak için de history sözcüğü kullanılır. İllaki geçmiş bir olayı anlatmak için kullanmak gerekmez. History, günümüzde yaşanan bir durumu olayı anlatmak için de kullanılır.

 İngilizce Olan History Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

 İngilizce bir kelime olan history, Türkçe anlamı tarih sözcüğü ile karşılık bulur. Yine geçmiş zamanı anlatmak için kullanılan bu kelime hikaye, geçmiş, bir şeyin gelişim aşamasını anlatmak için de kullanılır.