Eğitim Hobbit Ne Demek? İngilizce Olan Hobbit Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Hobbit Ne Demek? İngilizce Olan Hobbit Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

01.03.2021 - 02:06 | Son Güncellenme:

Hobbit kelime son yıllarda çok popüler hale gelmiş bir kelimedir. Hemen hemen her film sever tarafından bilinir. Tabi ki de farklı anlamları olması durumu da mevcuttur. Bu bakımdan anlamı açısından bir takım kafa karışıklığı yarattığı da bilinmektedir. Bundan dolayı anlamı bilinirse kullanımı çok daha etkin bir hale getirilebilir. Bu nedenle Hobbit ne demek gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

Hobbit Ne Demek İngilizce Olan Hobbit Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir


Hobbir bir hayali karakterdir. Kelime anlamı bakımından hayali yaratık olarak bilinmektedir. Bu bakımdan günlük hayattaki kullanımı bundan daha farklı değildir.

Hobbit Ne Demek?

Hobbit anlamı bakımından film karakteridir. Hobbit filminde Hobbit adı verilen bir takım hayali karakterler yer almaktadır. Bu bakımdan Hobbit bir özel isimdir. Yani Türkçeye çevirisi de Hobbit şeklindedir. Hobbit filminin senaristi tarafından ortaya atılmış bir isimdir.

İngilizce Olan Hobbit Kelimesinin Türkçe Anlamı Nedir?

Türkçe anlamı bakımından insan benzeri küçük hayali kahramanlar olarak çevrilebilir. Tabi ki de çok uzun olduğundan Türkçede de Hobbit olarak kullanıldığı bilinmektedir. Roman yazarı Tolkien'in bir eseri olarak kullanılmaya başlanmıştır.