Eğitim İlk NUN mezunları üniversiteli oldu

İlk NUN mezunları üniversiteli oldu

15.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen NUN Okulları, bu yıl ilk lise mezunlarını verdi.

İlk NUN mezunları üniversiteli oldu

NUN Okulları’ndan mezun olan öğrencilerin tamamı Türkiye’nin ve dünyanın seçkin üniversitelerine yerleşti. Öğrenciler, Türkiye’de İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Türk Alman Üniversitesi ve burslu olarak Sabancı Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi gibi vakıf üniversitelerine yerleşirken; Avrupa ve Amerika’daki dünya sıralamasında ilk 100 içerisine giren King’s College London, Manchester Üniversitesi, British Columbia Üniversitesi, Southern California Üniversitesi gibi pek çok prestijli üniversitede öğrenim hayatlarına devam edecekler. 

Haberin Devamı

NUN Okulları Kurucu Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Nida Üye, “Aslında bu başarılar, NUN Okulları’nın verdiği eğitimin dünya çapında kalitesini de göstermekte. Biz, öğrencilerimizin gerek akademik gerekse vizyon açısından dünyaya katacak çok şeyleri olduğuna tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu temenniyle öğrencilerimizin yaşamları boyunca başarılarının devamını diliyor ve onları her adımlarında destekliyoruz” dedi.