Eğitim İltizam Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

İltizam Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

17.02.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

İltizam bulmaca cevabı nedir? Farklı birçok anlamlara gelen kelimeler bulunmaktadır. Eski tarihlerden veya dillerden günümüze kadar ulaşan kelimeler mevcuttur. Çeşitli dilden, ırktan, dünyadan olan insanların kullandığı kelimeler günden güne her yerde kullanılmaya başlanıyor. Modern çağda bunlar artık sıkça karşılaşılan şeyler. İltizam bulmaca cevabı nedir tüm detayları ile derledik.

İltizam Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 İltizam bulmaca cevabı nedir? Farklı iki anlama gelen iltizam günümüzde kayırma ve kesenek anlamına gelir ve bulmaca cevabıdır. 

Haberin Devamı

 İltizam Bulmaca Cevabı Nedir?

 Günlük yaşamda sık derecede kullanılmasa dahi kulağa aşina gelen bir kelimedir. Kayırma ve kesenek genç yaştaki kitlenin kolay şekilde bilip bulacağı bir kelime olmamakla birlikte gündelik yaşamda nadiren kullanılmaktadır. Böylelikle iltizamın anlamı iki adet olmakla birlikte bulmacada harf sayısına göre veya belirtilen soruya göre yazılabilir. Eski dönemlerde daha sık kullanılan bir kelime olarak bilinmektedir. 

 Harf Harf Bulmacada Cevabı 

 Gündelik hayatta zaman geçirmek için sık derecede kullanılan harf bulmacalar daha kaliteli ve bilgili zaman geçirmenin hali olmuştur. İltizamın bulmacada cevabı iki adet ve kayırma ve kesenek olarak bilinmektedir.