Eğitim İngilizcede February Hangi Ay Oluyor? Feb Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede February Hangi Ay Oluyor? Feb Kelimesinin Türkçesi Nedir?

12.05.2021 - 01:47 | Son Güncellenme:

Yaygın dillerden birisi olan İngilizce oldukça geniş bir coğrafyada konuşulmaktadır. Bu yüzden bu dili öğrenmek önemli bir şanstır. İngilizce konularından biriside aylardır. Dilimizde yer alan ayların tamamının karşılığı olarak İngilizce kelimeler vardır. Sizler için İngilizcede February hangi ay oluyor? Feb kelimesinin Türkçesi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

İngilizcede February Hangi Ay Oluyor Feb Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizce öğrenmek sanıldığı kadar zor olmamakla birlikte zaman ayrılması gereken bir iştir. İngilizce kurslarına gitmek istemeyen kişiler bu işi kendi başlarına da halledebilir. 

Haberin Devamı

 İngilizcede February Hangi Ay Oluyor? 

 İngilizcede yer alan aylardan biriside February olarak bilinir. February olarak yazılan ayın Türkçe karşılığı ise Şubat ayıdır. Şubat ayını İngilizce olarak yazmak istediğiniz zaman February yazmanız gerekir. Senenin ikinci ayı olan şubatın İngilizce karşılığının February olduğunu aklınıza yazabilirsiniz. 

 Feb Kelimesinin Türkçesi Nedir?

 İngilizcede yer alan ayların kısa yazımı vardır. Bu kısa yazımları öğrenerek ayları daha iyi bir şekilde anlayabilirsiniz. Şubat ayının karşılığı olan İngilizce February kelimesi kısa olarak Feb şeklinde yazılmaktadır. Yani İngilizce olarak Feb gördüğünüz zaman bunun şubat ayı olduğunu bilmelisiniz.

 Örnek cümleler ile şubat ayının İngilizce karşılığını daha iyi anlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Örnekler:

 - When February comes, I am very happy. (Şubat ayı geldiği zaman çok sevinçli oluyorum.)

 - It is celebrated as Valentine's Day every year on February 14th. (Her sene 14 Şubat sevgililer günü olarak kutlanmaktadır.)

 ​​​​​​