Eğitim İngilizcede June Hangi Ay Oluyor? June Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede June Hangi Ay Oluyor? June Kelimesinin Türkçesi Nedir?

13.05.2021 - 01:52 | Son Güncellenme:

İngilizce alanına ait ilgi çekici konulardan birisi aylardır. Ayları öğrenmek ise son derece kolay olmakla birlikte aynı zamanda keyiflide bir iştir. İngilizcede yer alan ayları öğrenmek için farklı yollar denenebilir. Genellikle görsel materyaller kullanılarak İngilizce aylar öğrenilmektedir. Sizler için İngilizcede June hangi ay oluyor? June kelimesinin Türkçesi nedir? Tüm detayları ile derledik.

İngilizcede June Hangi Ay Oluyor June Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizce olarak bilinen aylar kısa zamanda öğrenilemeye uygundur. Aylar kelimesi İngilizce olarak months şeklinde yazılmaktadır. Aylar içerisinde toplam on iki adet ay vardır ve bu ayların İngilizce yazımları birbirinden farklıdır. 

Haberin Devamı

 İngilizcede June Hangi Ay Oluyor?

 İngilizce olarak yazılan June kelimesinin anlamı haziran ayını ifade etmektedir. June kelimesini gördüğünüz zaman bu kelimenin haziran olduğunu bilmelisiniz. Senede yer alan on iki aydan altıncı olanı haziran ayıdır ve bu ayın İngilizce yazımı June şeklindedir. 

 June Kelimesinin Türkçesi Nedir? 

 Haziran ayını ifade eden June kelimesi kolaylıkla öğrenilebilmektedir. Bunun nedeni ise ayların İngilizce yazımınn çok pratik olmasındandır. Bu yüzden ayları İngilizce olarak kolayca öğrenme şansınız vardır. 

 June İle İlgili Örnek Cümleler 

 - When June comes, we will go on vacation with my family. (Haziran ayı geldiği zaman ailemle birlikte tatile gideceğiz.)

 - I will go to my aunt living in Istanbul on 23 June. (23 Haziran tarihinde İstanbul'da oturan halama gideceğim.)

Haberin Devamı

 - Mersin is very hot when June comes. (Mersin, haziran ayı geldiği zaman çok sıcak olmaktadır.)