Eğitim J İle Biten Kelimeler Nelerdir? Sonu J Harfi İle Biten Kelimeler Listesi

J İle Biten Kelimeler Nelerdir? Sonu J Harfi İle Biten Kelimeler Listesi

09.10.2021 - 03:02 | Son Güncellenme:

Söz konusu bulmacalar olduğu vakit farklı harfler üzerinden biten sözcükler önemli bir yer taşımaktadır. Pek çok kişi özellikle internet üzerinden bu konuda bilgi almaya çalışıyor. Peki, J ile biten kelimeler nelerdir? Sonu J harfi ile biten kelimeler listesini sizler için derledik.

J İle Biten Kelimeler Nelerdir Sonu J Harfi İle Biten Kelimeler Listesi

Türkiye'de genelde j harfi ile biten ya da başlayan sözcükler azdır. Ancak yine de tatmin edici kadar ve farklı yerlerde kullanılacak kelimeler olduğunu söylemek gerekmektedir. Amaca uygun olarak bulmacalarda ya da farklı yerlerde bu sözcükleri kullanmak mümkündür.

J ile Biten Kelimeler Nelerdir?

Değişik harf sayıları üzerinden j ile biten birçok değişik kelime bulunmaktadır. Tabii bu kelimelerin hepsini buraya yazmak mümkün değil. Ancak yine de farklı harf sayıları eşliğinde bazı kelimeler ele alınmaktadır.

- Ruj
- İmaj
- Bagaj
- Bandaj
- Ambalaj
- Debriyaj
- Santrifüj
- Dezavantaj

Yukarıda görüldüğü gibi değişik harfler üzerinden sonu j ile biten birçok kelime öne çıkmaktadır.

Sonu J Harfi ile Biten Kelimeler Listesi

Liste halinde öne çıktığı vakit değişik harf sayıları ile j harfi üzerinden biten kelimeler bulunmaktadır. Bunlar içerisinde örneğin, ‘Bej, plaj, tonaj, averaj ya da Prestij’ gibi daha birçok değişik kelime yer almaktadır. Aslına bakılırsa sonu j ile biten 90'dan fazla sözcük öne çıkmaktadır. Böylece öne çıkan kelime listesi ile beraber özellikle bulmacalar konusunda önemli bir yere sahiptir. Tabii amaca uygun farklı yerlere de bu kelimeler kullanılmaktadır.