Eğitim Jurnal Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Jurnalci Kime Denir?

Jurnal Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Jurnalci Kime Denir?

14.06.2021 - 16:01 | Son Güncellenme:

Bazı durumlarda kişinin kendini ifade etmesi için kurduğu cümleler oldukça önemlidir. Net bir şekilde ifade edebilmek için cümle içindeki kelimelerin doğru anlamları ile kullanılması gerekiyor. Aksi durumlarda cümle bütünlüğü sağlanamaz ve kişi kendini ifade etmekte zorlanabilir. Bu yüzden dikkat çeken kelimelerden biri olan jurnal kelimesinin ne demek olduğunu ve TDK sözlük anlamının ne olduğunu sizin için detayları ile derledik.

Jurnal Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Jurnalci Kime Denir

Jurnal kelimesinin genel anlamı bir kişi hakkında yetkililere veya ilgili kurumlara gizli bir şekilde kötüleme yazısı göndermektir. Bir kimse hakkında yetkililere verilen gizli bilgi olarak da biliniyor. Kötüleme yazısı olarak değerlendirilen bu kelime gizli olarak yapılan bilgilendirmeleri ifade ediyor.

Haberin Devamı

Jurnal TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Jurnal kelimesinin TDK verilerine göre anlamı yetkililere bir kişi hakkında gizli bir kötüleme yazısı göndermektir. TDK sözlük anlamı gizli verilen bilgi olarak ifade ediliyor.

Jurnalci Kime Denir?

Jurnalci kelimesi jurnal ederek yetkililerin gözünde önemli bir yer edinmeye çalışan kişiye denir. Jurnal bir kimse hakkında yetkililere verilen gizli kötüleme yazısı olarak anlamlandırılıyor.