Eğitim 'Kalıntılar' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'kalıntılar' Yanıtları

'Kalıntılar' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'kalıntılar' Yanıtları

06.05.2021 - 16:14 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözen kişiler bilemediği bazı kelimelerle karşılaşabiliyor. Kalıntılar, her bulmacada kişilere sorulan bir sorudur. Kalıntıların karşılığı olan kelime kişiler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Kalıntılar sözcüğünün kaç harfli cevabı olduğu internet üzerinde araştırılıyor. Kalıntılar bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada "kalıntılar" yanıtları ile ilgili detayları derledik.

Kalıntılar Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada kalıntılar Yanıtları

 Kalıntılar bulmacalarda çok sorulan bir sözcüktür. Bulmacalarda kalıntılar görüldüğünde, bakaya cevabı yazılabilir.

Haberin Devamı

 Kalıntılar Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmacalarda sorulan sözcükler kişilerin kafasını karıştırabiliyor. Özellikle anlamı bilinmeyen pek çok sözcük, kişileri bulmaca çözme konusunda zorlayabiliyor. Kalıntılar sözcüğü bulmacalarda kişilere sorulan bir sözcüktür. Kişiler anlamlarını bilmediğinde, kalıntıların karşılığını bulamıyor. Kalıntılar sözcüğünün karşılığı olarak bakaya cevabı verilmelidir. 6 harfli cevaba sahip olan kalıntılar, bulmacalarda en çok karşılaşılan sözcüklerden biridir. 

 Harf Harf Bulmacada "Kalıntılar" Yanıtları

 Bulmacalarda kişilere sorulan kalıntılar kelimesine verilecek bazı cevaplar bulunuyor. Kalıntılar sözcüğüne verilecek olan cevap genellikle, bakaya sözcüğüdür. Bakaya sözcüğü görüldüğünde de kalıntılar cevabı verilebilir. Bulmacalar insanların kafasını karıştırabiliyor. Kalıntıların bulmaca cevabı 6 harfe sahip olan bakaya sözcüğüdür.