Eğitim Launch Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir? Zoom Launch Meeting Nedir?

Launch Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir? Zoom Launch Meeting Nedir?

25.05.2022 - 14:27 | Son Güncellenme:

Lunch meeting kelimesi İngilizce üzerinden Türkçede toplantı başlatmak anlamına gelir. İki farklı İngilizce kelimenin bir araya gelmesiyle birlikte oluşmuş bir bütündür. Peki, Launch meeting ne demek, Türkçesi nedir? Zoom Launch Meeting nedir tüm detayları ile derledik.

Launch Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir Zoom Launch Meeting Nedir

Lansman toplantısı olarak da ifade edilecek olan lunch meeting, ingilizce üzerinden ele alınan bir kalıptır. Genelde toplantı başlatmak ve toplantının sürmesi biçiminde ele alınır. Birçok farklı sektör açısından yapılacak olan toplantının başlangıcı şeklinde ifade edilebilir.

Launch Meeting Ne Demek, Türkçesi Nedir?

Türkçe-ingilizce üzerinden yerleşmiş olan lunch meeting sözcük grubu, lansman toplantısı olarak ifade edilmektedir. Yapılacak olan herhangi bir toplantıyı başlatmak olarak değerlendirilir. Yani toplantının başlayacağı saat ya da herhangi bir zamanı ifade edebilir.

Zoom Launch Meeting Nedir?

Aynı zamanda Zoom launch meeting olarak toplantı başlama işlemi ele alınır. Bu durum zoom doğum uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak yapılan toplantılara işaret etmektedir. Farklı yerlerden katılım gösteren kişiler Zoom programı eşliğinde bir toplantı başlatır. Bu toplantı ise İngilizcede Zoom lunch meeting olarak değerlendirilir.