Eğitim LLC Nedir, Açılımı Ne Demek? LLC Türkçesi Nedir?

LLC Nedir, Açılımı Ne Demek? LLC Türkçesi Nedir?

24.02.2022 - 01:50 | Son Güncellenme:

Kısaltmaların açılımları günümüzde oldukça fazla kişi tarafından merak edilmektedir. Kısaltmalar günün her alanında kullanılmaktadır. Pek çok kişi sosyal hayatında ve gün içerisinde bu kısaltmaları kullanma ihtiyacı duymaktadır. Üstelik kısaltmalar hızlı işlem yapmak ya da istenileni anlatmak için de yardımcı olmaktadır. En çok kullanılan LLC kısaltması nedir ve Türkçe karşılığı ne anlama gelmektedir detayları ile derledik.

LLC Nedir, Açılımı Ne Demek LLC Türkçesi Nedir

LLC açılımı özellikle iş ağında ya da iş ortamında kullanılan kısaltmalardan biridir. İngilizce olan bu kısaltma günlük hayatta Türkçede de kullanılmaktadır. LLC limited liability company kelimesi karşılığı olarak bilinmektedir. Sosyal çevresi geniş olan kişiler yaptıkları iş toplantılarında ya da görüşmelerinde bu kelimeyi sıklıkla duymaktadır.

Haberin Devamı

 LLC Nedir ve Açılımı Ne Demek?

 LLC kelimesi anlam bakımından İngilizce olarak kullanılmaktadır. Limited liability company olarak bilinen bu kısaltmanın Türkçe kullanımı da merak edilmektedir. LLC kısaltmasının birden fazla açılımı bulunmaktadır. Bunlardan bir diğeri ise logical link control olarak bilinmektedir. Bağlantı kontrolü olarak da adlandırılmaktadır.

 LLC Türkçesi Nedir?

 LLC Türkçe anlamı limited şirket olarak bilinmektedir. Farklı alanlarda kullanımı olan bu kısaltma birden fazla açılıma sahiptir. Bu açılımlardan biri ise mantıksal bağlantı kontrolüdür. İnternet üzerinde bağlantıların geçişini sağlayan bağlantı olarak da kullanılmaktadır. Günlük hayatta her alanda LLC kelimesi duyulmaktadır. Kullanımı kişinin ilgi alanlarına yönelik farklı anlamlar içermektedir. Hem şirket hem de bağlantı kontrol geçiş alanı şeklinde kullanılmaktadır.