Eğitim ''Mavi Kelebek'' okul önlüğü kampanyası

''Mavi Kelebek'' okul önlüğü kampanyası

03.09.2008 - 12:03 | Son Güncellenme:

Sabancı Holding’e bağlı, Adana’da kurulu BOSSA AŞ tarafından geçen yıl başlatılan Mavi Kelebek Okul Önlüğü Kampanyası kapsamında 11 bin 840 önlük, ilköğretime başlayan öğrencilere dağıtıldı.

Mavi Kelebek okul önlüğü kampanyası

BOSSA AŞ Genel Müdürü Can Piyale, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kampanyayla sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Piyale, proje kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okula başlayan her çocuğun ihtiyaçlarını bu kampanyayla karşıladıklarını belirterek, "1951 yılında bu topraklarda doğan BOSSA, değerlerini yine burada, bugün olduğu gibi gelecekte de paylaşmaktan gurur duyacaktır" dedi.

Projenin yürütülmesi ve tanıtılmasında kendilerine destek olanlara teşekkür eden Piyale, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 Adana Valisi İlhan Atış da tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileyerek, kampanyayı düzenleyenlere teşekkür etti. Vali Atış, Gülbahçesi İlköğretim Okulu’nun bu yıl hizmete girdiğini ifade ederek, "Yaptığımız tüm hizmetler çocuklarımız, geleceğimiz için. BOSSA’nın kampanyası çocuklara ’okula hoş geldiniz’ armağanıdır. Yeni önlüklerinizi güle güle giyin. Sizlerden tek bir isteğimiz var, çalışkan olmanız, anne ve babanızı üzmeden okulunuza devam etmeniz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ise eğitimin ülkenin olmazsa olmazlarından olduğunu belirterek, tüm hayırsever vatandaşlar ile kuruluşları eğitime destek olmaya çağırdı.

Büyükfırat, eğitime desteklerinden dolayı BOSSA AŞ yöneticilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından, bir grup öğrenciye önlükleri Vali Atış, BOSSA Genel Müdürü Piyale ve İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat tarafından giydirildi.