Eğitim Musluk Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Musluğun Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

Musluk Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Musluğun Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

30.06.2022 - 01:58 | Son Güncellenme:

Eş anlamlı sözcüğü olan sözcüklerden biri de musluk sözcüğü olarak karşımıza çıkmaktadır. Musluk sözcüğünün eş anlamlı sözcüğü vana sözcüğü olarak karşımıza çıkmaktadır. Aynı zamanda çeşme sözcüğü de musluk sözcüğünün eş anlamlı sözcüğü olarak karşımıza çıkmaktadır. Musluk sözcüğünün eş anlamlı sözcükleri araştırıldığında çeşme ve vana sözcükleri en çok karşımıza çıkanlar olmaktadır. İşte, merak edilen tüm detayları derledik.

Musluk Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Musluğun Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

Çeşme ve vana sözcükleri musluk sözcüğünün eş anlamlı sözcükleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sözcükler dışında fıçı sözcüğü de musluk sözcüğünün eş anlamlı sözcüklerinden sayılabilmektedir. En genel kabul gören sözcük ise vana sözcüğü olmaktadır.

Haberin Devamı

 Musluk Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir?

 Musluk sözcüğünün kabul gören iki farklı eş anlamlı sözcüğü bulunmaktadır. Bu sözcükler çeşme ve vana sözcükleri olarak karşımıza çıkmaktadır. TDK sözlüğünde de vana sözcüğü çeşme sözcüğünün eş anlamlı sözcüğü olarak geçmektedir.

 Musluğun Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Nelerdir?

 Musluğun eş anlamlısı olarak kabul edilen iki farklı sözcük bulunmaktadır. Bu sözcükler vana ve çeşme sözcükleridir. Bunlar dışında fıçı sözcüğü de kabul gören eş anlamlı sözcüklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır