Eğitim Ödünç Verme Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'ödünç Verme' Yanıtları

Ödünç Verme Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'ödünç Verme' Yanıtları

07.05.2021 - 04:10 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözen bireyler, farklı kelimeler karşılaştığında cevap verme konusunda zorluk yaşayabiliyor. Ödünç verme herkesin cevabını merak ettiği bir kelimedir. Bulmacalarda kişilerin önüne çıkan ödünç verme kelimesinin cevabı, yaygın olarak araştırılan bilgilerden biridir Ödünç verme bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada "ödünç verme" yanıtları hakkında cevapları derledik.

Ödünç Verme Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada ödünç Verme Yanıtları


Bulmaca çözen kişiler ödünç verme kelimesine cevap olarak 4 harfli olan İARE cevabını yazabilir. 5 harfli cevabı bulunuyorsa, İKRAZ cevabı da verilebilir.

Ödünç Verme Bulmaca Cevabı Nedir?

Bulmaca çözerek pek çok kişi kendini geliştirmek istiyor. Farklı kelimelerin anlamlarını öğrenmek adına kendilerini test etmek isteyebiliyor. Bulmacalarda sorulan kelimeler kişileri bazen zorlayabiliyor. En doğru cevaplara ulaşmak isteyen bireyler, ödünç verme sorusuna cevap arıyor. Ödünç verme kelimesine verilecek bazı cevaplar bulunuyor. 4 harfli cevap isteniyorsa, İARE cevabı doğru cevaptır.

Harf Harf Bulmacada "Ödünç Verme" Yanıtları

Bulmacalarda sorulan kelimelerin farklı harflere sahip cevapları olabiliyor. Ödünç verme kelimesine verilecek iki farklı cevap bulunuyor. 4 harfli olarak İARE, 5 harfli olarak İKRAZ cevabı vardır.